Starity

Adrian Paul munkával töltötte 60. születésnapját

2019. június 09. 23:11   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hegylakó-sorozat világsztárja betöltötte a 60. születésnapját, ám nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget.

hirdetés

Adrian Paul május 29-én lett 60 éves, de nem ért rá megünnepelni a jeles napot. Felesége, a magyar származású Alexandra Tonelli négy nappal ezelőtt posztolta Instagramján:

A körülöttünk zajló dolgok miatt, ez az ember még a születésnapján is dolgozott, és a hétvégén egy eseményre repült, de csak azért, hogy hazafelé kivörösödjön a szeme, és visszatérjen a lányunk hangversenyére, és most ünnepeljük ezt a férfit itt, boldog születésnapot szerelmem, szeretünk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra Tonelli (@alexandratonelli) által megosztott bejegyzés,

Adrian a születésnapján Twitteren köszönetet mondott rajongóinak a kedves üzenetekért, ám éppen a Kentucky állambeli Bowling Greenben volt a Sword Experience rendezvényén:

Köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat. Ha ti nem lennétek, srácok, akkor egyáltalán nem is jutna eszembe. Csak egy nap a sok közül. LOL

A nagy sikerű Sword Experience-en bárki kipróbálhatja, milyen egy filmes harcművész-koreográfiát betanulni, vagy egy kardjelenetben részt venni a kamerák előtt.

Adrian már évek óta részt vesz az oktatásban; a rendezvény honlapján lehet tájékozódni a helyszínekről, és arról is, hogy melyik filmben, illetve sorozatban látható koreográfiát sajátíthatják el a résztvevők.

Fotó: Facebook/SwordExperience

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek