Starity

Kylie Jenner A szolgálólány meséje-partit adott, felháborodott az internet

2019. június 12. 16:04   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A reality-sztár barátnőjét lepte meg a tematikus bulival, mert nagyon kedvelik a sorozatot.

hirdetés

Kylie Jenner legutóbb egy barátnője számára rendezett partit, amelynek nem más volt a témája, mint a Margaret Atwood regényéből készült sorozat, A szolgálólány meséje. Kylie a bulin jelmezeket osztogatott, amelyek a sorozat szörnyű sorsra ítélt karakterein láthatók, illetve az alkoholos koktélok neveit is a történet ihlette: "Letekint ránk tequila" és "Dicsőség vodka" volt fogyasztható az összejövetelen. 

A kommentelők körében azonban hatalmas felháborodást keltett a dolog, véleményük szerint Kylie rendkívül érzéketlen volt, amikor összehozta a partit. Ugyanis a történetben alapított "Gileád", vagyis a köztársaság, amelyet a híresség utánozni próbált, egy brutális rendszer, melyben a nők horrorisztikus bánásmódban részesülnek, és minden jogtól megfosztottan élnek. Kylie eddig nem reagált a megjegyzésekre, de minden a bulival kapcsolatos felvételt letörölt közösségi felületeiről. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) által megosztott bejegyzés,

via HuffPost

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek