Starity

Megjelent Zhavia Ward debütáló középlemeze

2019. június 15. 21:09   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 14-én jelent meg az énekesnő debütáló középlemeze, mely a 17 címet viseli.

hirdetés

Alig több mint egy éve, hogy a FOX The Four elnevezésű tehetségkutatója által ismertté vált, a tegnapi napon pedig megjelent Zhavia Ward hat dalt tartalmazó bemutatkozó EP-je. A lemez minden egyes dalát a tizennyolc éves énekesnő írta, így elég személyesre sikerült.

Csak a tapasztalataimat írom le

– nyilatkozta a mindössze 18 éves énekesnő a dalokkal kapcsolatban a PEOPLE-nek.

Számomra erről szól művésznek lenni: adni valamit a rajongóidnak, ami nem csak neked, de nekik is jelent valamit, és akár a saját életükben is alkalmazhatják.

Az EP megjelenésével egyidőben megjelent a címadó dalhoz, a 17-hez készült kisfilm is mely a középlemez egyik legszemélyesebb dala. 

Sok mindent megosztok a rajongóimmal, amiről eddig sosem beszéltem. A gyerekkorom nem volt mindig könnyű, sok mindenen mentem keresztül, de ez inspirált engem, hogy olyan dalokat írjak, mely másoknak is segíthetnek túllépni azokon a nehézségeken, melyeken átmennek.

A dalban megemlíti édesanyját is, aki sokat áldozott fel azért, hogy Zhavia énekesnő lehessen.

Sok mindent feláldozott azért, hogy valóra válhassanak az álmaim. Mindig hitt bennem, mindig számíthattam rá és ezt nagyra értékelem

Az inspiráló dalok mellett a lemez két, a barátjához, Emmanuel Latejuhoz írt szerelmes dalt is tartalmaz, melyek az 'EZ' és az 'All I Am címet viselik, utóbbiban közreműködött Bob Marley unokája, Skip Marley is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kisfilm EP debüt
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek