Starity

Jennifer Morrison csatlakozik a Rólunk szól stábjához

2019. június 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyszer volt, hol nem volt sztárja az NBC drámasorozatának negyedik évadában tűnik majd fel. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Az már biztos, hogy Jennifer Morrisont hamarosan rendszeresen visszatérő vendégszereplőként láthatjuk majd viszont a Chrissy Metz, Justin Hartley, Sterling K. Brown, Mandy Moore és Milo Ventimiglia főszereplésével készülő Rólunk szólban. A hírről elsőként a TVLine számolt be, hozzátéve, hogy a színésznő kulcskaraktert játszik majd a 2016 óta futó szériában.

A rajongók körében természetesen máris megkezdődött a találgatás azt illetően, hogy Morrison vajon milyen figurát kelt majd életre. Egyesek szerint nagy eséllyel alakíthatja Kevin születendő gyermekének édesanyját, míg mások úgy vélik, Beth és Randall újdonsült, pittsburgh-i baráti körének tagja lehet vagy valaki közel álló személy az újonnan anyává vált Kate életében.

A sorozat negyedik évada várhatóan szeptemberben kerül képernyőre, addig azonban nem sok előzetes információ hagyhatja el a szereplők száját titoktartási szerződésük értelmében, ám Dan Fogelman kreátor annyit elárult, hogy az új szezonban tovább bonyolódik kedvenceink élete, és bizonyos karakterek nagyon izgalmas és egyben félelmetes időszak előtt állnak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek