Starity

Selena Gomez elárulta, hogyan hat rá a közösségi média

2019. június 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves színész-énekesnő igyekszik rendet teremteni az életében, aminek egyik alappillére, hogy megszabadul az őt negatívan érintő hatásoktól.

hirdetés

Fotó: Instagram / Selena Gomez

Selena Gomez a kamerák kereszttüzében nőtt fel, ebből adódóan az élete nyitott könyv a rajongók számára. A barna hajú szépség tavaly tartott némi szünetet, melynek keretein belül elvonult egy kezelőközpontba, valamint jó időre búcsút intett a közösségi médiának is, ami talán élete legjobb döntése volt.

Korábban sokat használtam ezeket a platformokat, de úgy vélem, ez egy bizonyos ponton túl nagyon egészségtelen... mármint az, hogy a fiatalok – ide értve engem is – minden idejüket azzal töltik, hogy a közösségi oldalakat böngészik, lesik a kommenteket és hagyják, hogy azok eljussanak hozzájuk. Rám is hatott. Depresszióssá tett. Rosszul éreztem magam a bőrömben miatta, másképp tekintettem a testemre, satöbbi

– magyarázta a LIVE with Kelly & Ryan című műsorban Selena.

A telefonomra nincs letöltve az Instagram, valaki másén vagyok bejelentkezve. Amikor úgy érzem, szeretnék megosztani valamit a rajongóimmal vagy csak szétnézni, akkor megteszem.

Gomez jelenleg a szereplésével készült The Dead Don't Die című filmet népszerűsíti, emellett már elkészült legújabb nagylemeze, ami már csak a kiadásra vár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek