Starity

Nina Dobrev és Paul Wesley ki nem állták egymást a Vámpírnaplók forgatásának kezdetén

2019. június 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész nyolc éven át forgatott együtt úgy, hogy sokáig egyáltalán nem jöttek ki egymással.

hirdetés

Nina Dobrev a közelmúltban Vámpírnaplók-beli kolléganői, Candice King és Kayla Ewell podcastjának (Directionally Challenged) keretein belül mesélt arról, hogy sokáig ki nem állhatták egymást a sorozatbeli szerelmét alakító Paul Wesley-vel.

Fotó: The CW

A műsor kezdetén Paul és én nem igazán jöttünk ki egymással. Tiszteltem őt, de nem kedveltem

– magyarázta Dobrev, majd így folytatta:

Emlékszem, miután a show adásba került, mindenki, akivel összefutottam, azt kérdezte, együtt vagyunk-e Paullal a való életben is, mert azt gondolták, nagyon jól működik köztünk a kémia. Való igaz, vékony a határ a szeretet és a gyűlölet között. Mi annyira utáltuk egymást, hogy az mások szemében úgy jöhetett le, hogy megveszünk a másikért. A forgatás első öt hónapjában nem nagyon bírtuk egymást. Végül jóra fordultak a dolgok, sok időt töltünk együtt, nagyon jó barátok vagyunk.

Fotó: The CW

Amikor együtt dolgozol valakivel és sok időt töltötök együtt, az apró dolgok is idegesíteni kezdenek a másikkal kapcsolatban. Olyan ez, mint egy szerelmi kapcsolat, mint egy házasság... minden nap együtt voltunk, csókolóztunk meg ilyesmi. Egyedül a szex maradt ki, szóval igen... olyan, mint egy házasság

– tette hozzá a színésznő.

Fotó: The CW

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek