Starity

Édesapja szerint Beyoncé nem lenne ilyen sikeres, ha sötétebb bőrszínnel születik

2019. június 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matthew Knowles a SiriusXM-nél vendégeskedve vallott arról, milyennek látja a zeneipart.

hirdetés

Fotó: Instagram / Beyoncé

Beyoncé generációjának egyik legnevesebb popsztárja a maga 23 Grammy-díjával, ám édesapja, Matthew Knowles szerint sikerében szerepet játszott az is, hogy nem az ő színét örökölte, hanem sokkal világosabb színekkel rendelkezik.

Úgy gondolom, a bőrszíne hatással volt a sikerére. Vegyük példának Kelly Rowlandet [Beyoncé Destiny's Child-beli kolléganőjét]. Fantasztikus, hogy az Egyesült Államokon kívül is sikeres, különösen Ausztráliában – több, mint négymillió lemezt adott el. A zeneiparon belül azonban a mai napig létezik a szegregáció, ahogy azt bizonyára tudjátok. (...) Megvan az elképzelésük az ott dolgozóknak arról, hogy a szépségnek hogyan is kellene kinéznie. Ugyanúgy akarták ábrázolni az adott céghez leszerződött énekeseket. Ha visszatekintünk, ugyanez történt Whitney Houstonnal is. Nézd csak meg a fotóit, világosabbra szerkesztették a bőrét, mert megvolt az elképzelés, milyennek kellett lennie

– magyarázta Knowles.

Fotó: Instagram / Beyoncé

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek