Starity

Férje segítette át a szülés utáni depresszión Behati Prinsloo-t

2019. június 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret angyala nem tagadja, bizony őt is utolérte az a jelenség, mely sok édesanyát maga alá gyűr: a szülés utáni depresszió.

hirdetés

Behati Prinlsoo 2016 és 2018 között két gyermekkel ajándékozta meg élete párját, Adam Levine-t, aminek köszönhetően háttérbe szorult modellkarrierje és a főállású édesanyák sorába állt. A namíbiai szépség természetesen nagyon élvezi a családi idillt, melyet férjével teremtettek, ugyanakkor nemrégiben arról mesélt, hogy a szülés után jelentkező depresszió őt sem kerülte el, leküzdésében pedig nagy szerepe volt a férfinek, akit társául választott.

A szülés után akadtak nehéz pillanatok, de a férjem csodálatosan helyt állt mellettem, támogatott, így neki köszönhetően túljutottam azon az időszakon. Véleményem szerint abszolút normális az, ha egy fiatal édesanya vagy egy újdonsdült édesanya tehetetlennek érzi magát vagy elhatalmasodnak rajta az érzései

– nyilatkozta Prinsloo, majd ekképp folytatta:

Meglátásom szerint az üzenet, amit el kell juttatni azokhoz a nőkhöz, akik hasonló problémákkal küzdenek, az az, hogy soha nem késő segítségért folyamodni. Szóval, nem számít, milyen kicsinek érzékeled a problémát (túl sok érzés, stressz), mindig van segítség, és számíthatsz a családod és barátaid támogatására – szerintem senki nem fog ítélkezi feletted emiatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek