Starity

Cole Sprouse már esküdni akar

2010. november 05. 18:06   |   Szerző: Nelli304

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég tudomást szerzett a világ, hogy Cole-nak van barátnője, most pedig egy kicsit többet nyilatkozott ez ügyben.

hirdetés
Cole Sprouse már esküdni akar

Az ifjú sztárt Victoria Justice-szal próbálták összeboronálni a magazinok, hivatkozva, hogy sok időt töltenek együtt, de megtudhattuk, hogy Cole mást szeret.

„Már 3 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel, próbáltuk titokban tartani, de eljött az ideje, hogy felfedjük. Nehéz elképzelni, de úgy érzem... talán ő lehet az igazi számomra. Bár még nagyon fiatal vagyok, de úgy tervezem, hogy 1-2 év múlva, ha még együtt leszünk, megkérem a kezét. El tudom vele képzelni az életem.”

Cole elmondta, milyen esküvőre vágyott mindig is:

„Nem szeretnék templomba esküdni, egy kis tisztáson vagy réten szeretném megtartani, csak a család és mi. Olyan romantikus a boldogító igent kimondani a napsugárban, és tudom, hogy ő is pont úgyanígy képzeli el ezt a dolgot.”

Dylan Sprouse, Cole testvére teljesen eltérő véleményen van: 

„Én nem tervezek esküvőt, vagyis egyszer biztos hozzámegyek valakihez, de még fiatal vagyok, és 1-2 év múlva is az leszek, én szeretném még élvezni az élet kalandjait, míg Cole-ra várnak a koszos pelenkák.”

Cole a lány nevét nem szeretné elmondani, mert tulságosan félti a megvadult rajongóktól és a sajtótól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek