Starity

66 évesen is babázna Delhusa Gjon

2019. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A zenész a hatodik x-en túl is arra vágyik, hogy gyerekzsivaj töltse meg otthonát.

hirdetés
66 évesen is babázna Delhusa Gjon
Fotó: RTL Klub

Delhusa Gjon a napokban ünnepelte 66. születésnapját, és akkor elmondta a Borsnak, hogy a nagy ünneplések ideje lejárt az életében, bulizás helyett pedig szívesebben gyűjt élményeket szeretteivel. Az énekes egyébként gőzerővel szervezi esküvőjét, melynek keretein belül oltár elé kívánja vezetni 23 éves kedvesét, Fannit, akivel talán már épp horvátországban sütteti a hasát egy családi-baráti nyaralás keretein belül.

Esküvő azonban ide vagy oda, van egy másik kérdés is, ami foglalkoztatja Gjont, ez pedig a családbővítés kérdése. Elmondása szerint hiába lépett nyugdíjaskorba, éveinek száma nem bír jelentősséggel számára ebben a fontos témában.

Igazából bármikor jöhet a baba, engem a korom ebben nem akadályoz. Ma már annyira kitolódott a gyerekvállalás. Sokan kérdezik, hogy ha ismét baba lesz nálunk, akkor mi lesz húsz év múlva? De mi lenne... Hiába leszek akkor már 86 éves, a gyerek biztos nem velem akar majd lógni. Ez az élet rendje

– nyilatkozta a zenész, aki bevallása szerint remek egészségügyi állapotnak örvend: az elmúlt évtizedben mindössze egyszer volt megfázva, ezen kívül semmilyen egyéb kórsággal nem kellett megküzdenie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek