Starity

A tévéből a filmvászonra: A Jóbarátok hamarosan a mozirajongókat szórakoztatják majd

2019. augusztus 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A szituációs komédiák koronázatlan királya képernyőre kerülésének 25. évfordulóját ünnepli idén.

hirdetés

1994 szeptemberében startolt el a Jóbarátok, ami egy csapásra meghozta a világhírnevet hat sztárjának, Jennifer Anistonnak, Courteney Coxnak, Lisa Kudrow-nak, Matt LeBlancnak, David Schwimmernek és Matthew Perrynek.

Fotó: NBC

A Warner Bros. a jubileum kapcsán összefogott a Fathom Eventsszel, melynek keretein belül moziba invitálják a rajongókat: szeptember 23-án, szeptember 28-án és október 2-án ugyanis levetítenek 3-3 epizódot a sorozatból, melyek mellett eddig soha nem látott interjúkat láthatnak a nézők és bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé egyéb, korábban meg nem mutatott felvételek keretein belül.

Nagyon izgatottak vagyunk a Jóbarátok képernyőre kerülésének 25. évfordulója miatt, ez ugyanis egy olyan showműsor, ami napjainkban is érezteti a kultúrára gyakorolt hatását, valamint újabb és újabb rajongókat vonz korosztályra való tekintet nélkül. A fanatikusoknak most alkalma nyílik összejönni és visszatekinteni a legviccesebb és legérzelmesebb jelenetekre – ráadásul mindezt a moziban

– nyilatkozta a Fathom Events vezérigazgatója, Ray Nutt a projekt kapcsán.

Fotó: NBC

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon a hazai mozik is csatlakoz(hat)nak-e azon amerikai filmszínházakhoz, melyek érintettek lesznek a tengerentúlon a Jóbarátok ünneplésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek