Starity

Alkohol? Drogok? Éretlenség? Barátaik elárulták, szerintük mi vezetett Miley és Liam szakításához

2019. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Alig nyolc hónappal azután, hogy házasságot kötöttek, már válnak is az egykori szerelmesek.

hirdetés

Fotó: Instagram / Liam Hemsworth

Valószínűleg még maguknak az érintetteknek sem lenne könnyű szavakba önteni azt, mi is romlott el véglegesen, ám egy biztos: kapcsolatukat hiába erőltetik, az egyszerűen nem működik. A JustJared megszólaltatta mindkét fél baráti társaságát a szakítással kapcsolatban, ám azok egymástól igencsak eltérő okokat fogalmaztak meg azt illetően, miért is futott zátonyra az egyébként idillinek beállított viszony.

Miley mindent megtett annak érdekében, hogy a házasság működjön, de Liam rengeteget ivott és bizonyos drogokat sem vetett meg

– nyilatkozta egy, az énekesnőhöz közel álló barát, míg a színész társaságából ekképp fogalmazott valaki:

Mindenki úgy gondolja, hogy Miley mindig is problémás és éretlen volt, aki imád keményen bulizni, miközben Liam amolyan nyugis, csendes, szörfözni szerető fickó. Ez azonban így ebben a formában nem pontos. Természetesen Liam is szeret lazítani a barátaival, Miley azonban úgy gondolja, hogy ezt mostanra ki kellett volna nőnie.

Mások úgy vélik, azzal, hogy Liamet italozással és drogozással gyanúsítják, az csak az elterelési hadművelet része, mellyel rá kívánják testálni annak a félnek a szerepét, aki ellehetetlenítette a házasság működését és állítások szerint Miley így takitikázik, amivel mosni kívánja kezeit a frigy tönkremenetelében játszott szerepét illetően, és el próbálja tussolni, hogy hűtlen volt a férjéhez.

Hogy mi az igazság, azt valószínűleg csak maga Miley és Liam tudják. De vajon van még visszaút, hogy mentsék a menthetőt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek