Starity

Tinédzser rajongója kívánságát teljesítette Keanu Reeves

2019. augusztus 20. 19:07   |   Szerző: goldman

Felejthetetlen napot tölthetett el kedvenc sztárjának társaságában egy tinilány, a Bill és Ted harmadik részének forgatásán.

hirdetés

Már javában zajlanak a Bill és Ted harmadik részének a forgatási munkálatai, de a jófejségéről is híres Keanu Reeves, legyen bármennyire elfoglalt, mindig szívesen szakít időt rajongóira.

Legutóbb a 16 éves Emilynek szerzett felejthetetlen élményt, mikor lehetővé tett egy találkozót fiatal csodálója számára, Emily ugyanis nagy rajongója a Bill és Ted zseniális kalandjának és legnagyobb álma volt találkozni az “igazi“ Ted Logannel.

Kívánsága a Make-A-Wish alapítvány, valamint Reeves segítségével vált valósággá,  a sztár ugyanis szívesen vállalta a feladatot és filmes csapatával azonnal nekilátott a találkozó megszervezésének. A lány elutazott a forgatás helyszínére, ahol találkozott a szereplőkkel, valamint a készülő film egyik jelenetébe is belenézhetett, melyet személyesen Keanu választott ki számára.

A különleges napon készült vidám fotókat, melyeken Emily pózol Reeves, valamit a Billt alakító Alex Winter társaságában, a Make-A-Wish New Jersey tette közzé Facebook oldalán.

Fotó: Make-A-Wish New Jersey/Facebook
Fotó: Make-A-Wish New Jersey/Facebook
Fotó: Make-A-Wish New Jersey/Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek