Starity

Furcsák a körülmények Kevin Hart balesete körül, három helyen is sérült a gerince

2019. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: Four

Két másik barátjával utazott együtt a színész, amikor a lesodródott az útról autójával.

hirdetés

Kevin Hart vasárnap hajnalban, otthonához közel szenvedett balesetet, melynek során két másik emberrel szorult hosszú időre az összetört autóba. A szerencsétle eset következtében Hartra pedig több órás gerincműtét várt. A források szerint a gerince felső részén két helyen, az alsó részén pedig egy helyen is sérült - ezzel pedig azt is kockáztatta, hogy lábra tud-e majd állni. Az őt műtő orvosok szerint azonban nagyon jól ment a beavatkozás, és a színész egészsége helyreállhat, hosszú lábadozás után. 

A napokban azonban nyilvánosságra került egy rendőrségi hangfelvétel is, amelyen egy ismeretlen nő (feltehetően Kevin felesége) telefonál a mentőkért, mert elmondása szerint Hart nincs magánál, nem tud mozogni, és a hátával valami nagyon nincs rendben. A diszpécser kérdésére, hogy mikor történt a baleset, a nő azt felelte, húsz perce, pedig a rendőrség jelentése alapján hajnali egykor történt a szerencsétlen eset, nem pedig negyed háromkor, amikor a hívás érkezett. 

A másik bizarr körülmény, hogy Hartot a baleset helyszínéről nem egyből kórházba szállították, hanem egy szemtanú szerint megjelent egy biztonsági ember, aki a vezetőülés felől rángatta ki a sérült színészt, majd hazavitte otthonába. A hivatalos verzió szerint azonban nem Hart, hanem egyik ismerőse, Jared Black ült a volánnál. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek