Starity

Thalía Argentínában is bearanyozódott

2010. november 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Primera fila című akusztikus koncertalbum aranylemez lett Argentínában – közölte a Sony Music dél-amerikai országokat tömörítő fiókszervezete. Nem megerősített információk szerint az USA-ban is már platinalemez.

hirdetés
Thalía Argentínában is bearanyozódott

A gyémántlemezes énekesnő Argentínában is – újból – bizonyított: Primera fila című koncertalbuma aranylemez lett. A hírt a napokban jelentette be a Sony Music Cono Sur, vagyis a lemezkiadó óriáscég dél-amerikai országokat tömörítő fiókszervezete a hivatalos weboldalán.

Argentína talán az egyetlen olyan latin-amerikai ország, ahol a mexikói hurrikán népszerűsége szinte folyamatosan töretlen; az argentin rajongóitól rendszeresen érkeznek a hírek az országban elért sikereiről, maga mögé utasítva ezzel olyan nemzeti sztárokat, mint például az uruguayi származású ismert színésznő, Natalia Oreiro.

A Sony Music Latin egyik hírében foglaltak alapján a Primera fila már az Egyesült Államokban is elérte a platinalemez-minősítést, azonban ezt az amerikai eladásokat minősítő szervezet, a RIAA még nem erősítette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek