Starity

Brad Pitt nyilatkozott az esetről, amikor falhoz kente Harvey Weinsteint

2019. szeptember 20. 19:07   |   Szerző: Four

Karrierje kezdetén volt egy kis incidense Weinsteinnel, akiről azóta kiderült, hogy szexuálisan zaklatott rengeteg nőt.

hirdetés

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow még a kilencvenes években jártak együtt, el is jegyezték egymást, ám végül szakítottak. Kapcsolatuk idején Gwyneth már két szerződést is kapott a neves filmmogultól, Harvey Weinstein producertől. Ám egy alkalommal amikor a színésznő tárgyalni ment a férfival, Weinstein a már csaknem száz másik nő által is leírt taktikát választotta, és nem csak illetlenül rámozdult Paltrow-ra, hanem meg is kérte arra, hogy masszírozza meg - sőt, fogdosni kezdte. 

Paltrow szerencsére nem járt úgy, mint több kolléganője, akiket meg is erőszakolt a férfi. Ettől függetlenül halálra rémült, és az esetet elmesélte barátjának, Pittnek. A színész annyira ideges lett Weinsteinre, hogy később, amikor a Hamlet premierjén meglátta, azonnal félrehívta, és gyakorlatilag falhoz kente. Ezenfelül meg is fenyegette: közölte vele, hogy ha még egyszer hozzáér Paltrow-hoz, akkor megöli.

Most, hogy megjelenik Pitt új filmje, az Ad Astra, a CNN riportere rákérdezett a fent említett esetre a színésznél, aki így reagált.

Akkoriban még egy ozarki srác voltam a grundról, és ott így intéztük a dolgokat. Csak meg akartam győződni róla, hogy semmi egyéb nem fog történni a jövőben, mert két filmre is aláírt [Gwyneth Paltrow] vele [Weinsteinnel]. Érdekesnek találom, hogy most legfőképpen Hollywoodban, de más munkahelyeken is kezd megváltozni a férfi-női dinamika, persze hosszú még az út ezen a téren. Az említett történetről pedig fontos, hogy tudjanak az emberek.

- nyilatkozta a színész. 

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek