Starity

Kate Winslet álmatlan éjszakái

2010. november 06. 15:03   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a gyönyörű „angol rózsa” nagy esélyes Rowan Joffe könyvadaptációjának, a Before I Go to Sleep megfilmesítésének főszerepére.

hirdetés
Kate Winslet álmatlan éjszakái

A gyönyörű brit színésznő, Kate Winslet – nem megerősített hírek szerint –szerepet kapott Steve Watson új filmjének, a Rowan Joffe által írt Before I Go to Sleep című könyvadaptáció főszerepére, melynek még nagy esélyese kolléganője, Cate Blanchett is.

A könyv jogait a BBC már megvásárolta, tehát idő kérdése, amíg a film előkészületei elkezdődnek. Nem megerősített hírek szerint a film forgatása valamikor 2011 nyarán fejeződhet be.

Íme egy kis információ a történetről: Chrisitine, aki regényíróként tevékenykedik, egy szörnyű baleset következtében elveszíti rövidtávú memóriáját, emiatt minden egyes napját a szerencsétlenség előttiként éli meg. Chrisitine az összes reggelét traumaként  éli át, miután férje emlékezteti az őt ért szerencsétlenségről, ám a fickó balszerencséjére, őt sem ismeri fel...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek