Starity

Nagy bajban van Taylor Swift, zenésztársai segítségét kérte

2019. november 15. 20:08   |   Szerző: Four

A Big Machine-nel csatározik az énekesnő, de minden hiába, tehetetlennek érzi magát.

hirdetés

Taylor Swiftről már tudni lehetett egy ideje, hogy nem ápol túl jó viszonyt a zeneipari nagyágyú Scooter Braunnal és a lemezkiadós Scott Borchettával. Júniusban Taylor már nyilatkozott arról, mennyire csalódottnak érzi magát, hogy volt lemezkiadóját, a Big Machine-t Scooter Braun vásárolta meg 300 millió dollárért. Ez azt jelenti, hogy Scooter rendelkezhet az énekesnő számaival, akiről Swift többször is nyilatkozta már, hogy manipulatívnak és "szemétkedőnek" tartja.

Embed from Getty Images

Ezért Taylor kitalálta, hogy jövőre az összes régi dalát újra felveszi, így akkor saját maga tarthatja kézben a számok jogait. 

Most újabb állomáshoz ért a harc, amelyben Taylor nem tudott mit tenni, a közösségi médiában írta le sérelmét. 

Az énekesnő szerint ugyanis Braun és Borchetta most úgy próbál keresztbe tenni neki, hogy nem engedik előadni régebbi számait az idei AMA-n, ahol Swift Az évtized zenésze elismerést veszi át. Azt is leírta hosszú posztjában, hogy Borchetta kijelentette, csak akkor oldja fel tilalmát, ha Swift egyrészt eláll a tervétől, hogy újra felveszi régebbi slágereit, másrészt többet nem beszél a médiában sem róla, sem Braunról. 

Embed from Getty Images

Az üzenet, amit nekem szántak, elég egyértelmű volt. Legyek jó kislány, és fogjam be - vagy büntetés jár érte. Ez így nem helyes. Egyikük sem vett részt a dalok megírásában. Semmit sem tettek annak érdekében, hogy ilyen kapcsolatom lett a rajongóimmal. Szóval most a segítségeteket kérem. Kérlek, tudassátok Scott Borchettával és Scooter Braunnal, hogyan éreztek ezzel kapcsolatban. 

Majd így folytatta:

Hiszek abban, hogy más művészek munkájára is ügyelni kell. Kérjétek az ő segítségüket - talán ők értelmet tudnak verni ennek a két embernek a fejébe, akik zsarnoki módon bánnak a zenésszel, aki csak el szeretné játszani a saját számait. 

Embed from Getty Images

Taylor azt is elárulta, szerette volna az egész ügyet privátan kezelni, de nem tud kihez fordulni, mert a legtöbb elkövetkezendő fellépésére hatással van ez a jogi csatározás.

Swift írását olvasva sokan az énekesnő mellé álltak, és nemtetszésüket fejezték ki: Selena Gomez, Halsey, Lily Allen, Joseph Kahn és Sara Bareilles is a felszólalók között volt.

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek