Starity

Hamarosan WEBHungary és MosaicTV-nyitóbuli!

2010. november 07. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 13-án kiderül, kik nyerik a WEBHungary versenyt, majd Hoolie és csapata megünneplik az új online televízió elindulását, ahol rengeteg sztárvendég fog részt venni.

hirdetés
Hamarosan WEBHungary és MosaicTV-nyitóbuli!

Nemrég indult el a legújabb sztárokkal és celebekkel foglalkozó internetes oldal, a MosaicTV, mely rögtön indulásakor meghirdette a WEBHungary versenyt, mely inkább egyéniségeket, mint szépségeket keres. A héten lezárul a szavazás és kiderül, hogy kik a legjobbak.

November 13-án szombaton az online tv nagyszabású party keretében fogja megmérettetni a legjobbakat, majd szakmai zsűri fogja kiválasztani Mr. és Mrs. WEBHungaryt, akik értékes nyereményeket vihetnek haza. A műsort Hoolie és Nkuya Sonia fogják vezetni, illetve sok sztárvendég is gondoskodik majd a közönség szórakoztatásáról. A buli helyszínéül a New Orleans Music Club fog szolgálni.

A verseny után kezdetét veszi a MosaicTV nyitópartyja, majd a hajnalig tartó Halloween és Ribancok Éjszakája 11. party. Akik biztosan ott lesznek: Horváth Tomi és a HT3, Szecsődi Karcsi, Nkuya Sonia, Hoolie, Christian Paprika, Kiszel Tünde, Lakatos Levente, Tóth Yasemin és még sokan mások.

Mi is ott leszünk, gyertek ti is. ;)

Szavazni a WebHungary oldalán lehet, illetve minden információ is megtalálható a weboldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek