Starity

Ez igen! Romantikus regényíróból szexi naptárpasi – meztelenre vetkőzött Lakatos Levente

2019. december 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A Szigor-sorozat szerzője nemrég izgalmas meglepetéssel rukkolt elő rajongói legnagyobb örömére.

hirdetés

Az év írójának már többször megválasztott Lakatos Leventéért bomlanak a nők, ami aligha meglepő, hiszen amellett, hogy tudja, mivel veheti le őket a lábukról, könyvei sorain keresztül olyan felejthetetlen élményben részesíti őket, hogy nem győznek betelni műveivel. Az író ezúttal azonban valami egészen mással okozott örömet az olvasóknak, ugyanis az elmúlt évben azon dolgozott, hogy nemcsak lelkileg, de testileg is olyan formába kerülhessen, amellyel maximálisan elégedett lehet, amikor a tükörbe néz. A rendszeres edzésnek és megfelelő étkezésnek köszönhetően sikeresen megszabadult pluszkilóitól és szexibb lett, mint valaha!

Fotó: Lakatos Levente

Leventéről a közelmúltban egy akt fotósorozat is készült, rábeszélésre pedig úgy döntött, a képekből összeállít egy naptárra valót, mely kizárólag a webshopján keresztül elérhető a rajongók számára. Döntéséért kapott hideget-meleget, ő azonban így magyarázza a Facebookon közzétett bejegyzésében azt, hogy milyen szándék állt a kiadvány megjelentetése mellett:

2019-es esztendő (és a 33. életévem) nekem a változásról szólt, szerettem volna végre testileg olyan formába lendülni, amely a magabiztosságomat is elősegíti. Hiúság? Lehet, de én ilyen vagyok, fontos, hogy komfortosan érezzem magamat a bőrömben. A naptár alapjául szolgáló fotósorozat az átalakulásom útnak emlékére készült, a kiadvánnyal pedig szeretnék minden változtatni akaró olvasómnak és követőmnek erőt adni. Közhely, viszont nagyon ritkán látjuk a valóságban, hogy nincs lehetetlen… Miért vetkőzik le egy olyan ember, aki regényeket ír? Mert miért ne? Miért kellene mások berögzült szabályai szerint élnünk? Miért kellene elfedni magunkat azért, mert a társadalom elvárásokkal van felénk? Nem kell! Nem kell beállni a sorba! Legyünk szabadok!

Fotó: Facebook / Lakatos Levente

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek