Starity

Csődbe ment a Hadid lányok apja, szerelme is otthagyta

2019. december 11. 10:10   |   Szerző: Four

Rájár a rúd Mohamed Hadidra, akinek el kellett adnia kastélyszerű kúriáját is.

hirdetés

Mohamed Hadid, a 71 éves ingatlanbefektető kénytelen volt eladni 56 millió dollár értékű otthonát, hogy egy ahhoz képest sokkal szolidabb, 4,5 millió dolláros házba költözhessen. A férfi építkezési cége becsődölt, miután kiderült, hogy egy félig felhúzott, szintén elképesztően drága épületet le kellene tarolnia. A hatóságok ugyanis megállapították, Hadid építménye veszélyes lehet a szomszédokra. 

Mivel Mohamed nem bírta a felmerülő problémákkal járó plusz költségeket, el kellett adnia 10 hálószobás, mozi- és pókerteremmel is rendelkező luxusházát, és át kellett költöznie egy kisebb otthonba. Azért itt sem szűkölködik az üzletember: új, 4 hálószobás legénylakásához ugyanis könyvtár és pince is tartozik. 

Üzleti gondjai mellett ráadásul a szerelemben is rájár a rúd: 39 éves menyasszonya, Shiva Safai is elhagyta, miután kiderült, a férfinak hosszú ideig viszonya volt egy 26 éves lánnyal, akivel Instagramon ismerkedett meg.

A hűtlenség mellett Hadid és Safai a gyerekkérdésben sem tudott közös nevezőre jutni: Shiva mindenképpen szeretett volna babát, Mohamed viszont öt gyerek apjaként úgy döntött, nem szeretné tovább bővíteni a családot. (Első házasságából született két lánya, a most 39 éves Alana és a 34 éves Marielle, továbbá második házasságából a 24 éves Gigi, a 23 éves Bella és a 20 éves Anwar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mohamedhadid. (@mohamedhadid) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek