Starity

Télből nyárba: ha elutaznál, ezeken a helyeken most is meleg van

2020. január 08. 23:11   |   Szerző: Four

Álomhelyszínek, ahol egy csapásra elfelejthetőek a téli mínusz ok és a vacogás.

hirdetés

1. Fort Lauderdale, Florida

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brano Bryan Duben (@bryan_duben) által megosztott bejegyzés,

 

Az egyik legnagyobb amerikai kikötőváros Fort Lauderdale, amely igazi hamisítatlan üdülő úticél. Elegáns vásárlóutcák, koktélok, élő zene és természetesen mesés tengerpart. Ha kedved van elnézelődni a luxusjachtok kavalkádjában, akkor ez a te városod.

 

2. Maldív-szigetek

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best Hotels (@besthotels) által megosztott bejegyzés,

 

Paradicsomi helyszínnek számítanak a Maldív-szigetek: luxusapartmanok, A-listás éttermek és tűzvörös naplemente várja a pihenni vágyókat. Fővárosa, Male pedig igazi álom lehet a pezsgő hangulat kedvelőinek: színes házak kavalkádja fogadja a turistákat, akik bátran nézelődhetnek a fűszerpiacokon és a Nemzeti Múzeumban is. Az pedig már csak természetes, hogy búvárkodásra elsőosztályú választás.

 

3. Kauai, Hawaii

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kathigh (@kathigh) által megosztott bejegyzés,

 

Mi sem lehetne pihentetőbb, mint virágfüzérrel a nyakunkban szunyókálni a nyugágyban? A szusszanás után pedig mehet a kirándulás a lélegzetelállítóan zöld környezetben - merészebbeknek pedig helikopteres túra a völgyek és vízesések felett.

 

4. Cape Town, Dél-Afrika

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cape Concierge Luxury Villas (@capeconcierge) által megosztott bejegyzés,

 

Nem véletlen, hogy Harry herceg és Meghan Markle elgondolkozott azon, hogy a városba költözzenek. Meleg nyári napok és hűvös éjszakák jellemzőek, a szörfösöknek, túrázóknak pedig igazi mennyország a hely. A városon kívül pedig prominens borvidék várja az érdeklődőket. 

 

5. Kína, Hongkong

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always in motion the future is (@flightyoda) által megosztott bejegyzés,

 

A pulzáló energiával rendelkező város igazi olvasztótégely. Az ősi templomok és modern felhőkarcolók érdekes egyveleget alkotnak. Mindegy, hogy éjszakai street food-kirándulásra vagy egy Michlein-csillagos étteremre nevezel be, a város hangulata magával ragadó. 

 

6. Tenerife, Kanári-szigetek

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autoreisen Rent a Car (@autoreisen_canarias) által megosztott bejegyzés,

 

A Kanári-szigetek ékkövének is szokták nevezni a képeslapokra illő látvánnyal rendelkező Tenerifét. Fehér homokos tengerpart, gyönyörű apartmanok és még a spanyolok számára is laza életstílus jellemző a városra. Gasztro-őrülteknek jó hír, hogy Tenerife a friss tengeri herkentyűk, trópusi gyümölcsök és különleges borok otthona. 

 

7. New Orleans, Louisiana

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David (@davidnola) által megosztott bejegyzés,

 

A városról tudott dolog, hogy lüktet a zenétől: az afrikai, európai és karibi kultúra találkozásából született fantasztikus egyveleg nem csak a hangulatban, a gasztronómiában és a zenében is visszaköszön. New Orleans a jazz és a fesztiválok otthona, így ha csendes pihenésre nem is egy jó bulira biztos rátalálsz.

 

8. Los Cabos, Mexikó

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adam & Hannah ✈Travel Couple (@gettingstamped) által megosztott bejegyzés,

 

A hely, ahol a vörös szikás sivatag találkozik a kék tengerrel. A folyamatosan megújuló várost szebbnél szebb szállodák övezik. Kiváló búvárparadicsom, és pihenésre sem utolsó helyszín.

via Travelawaits

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek