Starity

Botrány a brit királyi családban: Harry és Meghan sokkoló hírrel tért vissza

2020. január 09. 12:12   |   Szerző: Four

Amennyire csak lehet, függetlenedni szeretne a brit királyi családtól Sussex hercege és hercegnéje.

hirdetés

Kanadai látogatásuk alkalmával úgy tűnt, Meghan Markle és Harry herceg kipihenték az utóbbi, nehéz időszakot. Ám akkor még senki nem tudta, hogy a pár hatalmas bejelentéssel készül: egy hosszú szövegben kinyilvánították, szeretnének anyagilag függetlenedni a királyi udvartól, és  egy "új, progresszív szerepkört" akarnak kialakítani, saját honlappal és jótékonysági munkákkal. Továbbá visszalépnek elsőrendű udvari kötelezettségeiktől, és bár továbbra is a királynőt támogatják, Észak-Amerika és Anglia között ingázva szeretnék élni életüket.

A bejelentés, hogy Harry és Meghan amennyire csak lehet, függetlenedni szeretne a királyi udvartól, óriási botrányt okozott. A Daily Mail információi szerint ugyanis a pár sem a királynővel, sem Vilmossal, sem Károly herceggel nem egyeztetett a változásokról. 

Bizonyos királyi források szerint a hír sokkolóan hatott az udvarra, és "hátba szúrva érzik magukat", mert "megkapták azt az esküvőt, azt a házat, azt a hivatalt, és azokat a körutakat, amelyeket szerettek volna, mégis hátat fordítottak a családnak". 

A függetlenedéssel kapcsolatban rengeteg kérdés tisztázatlan, például, hogy milyen munkakörrel fognak pénzt keresni, illetve hol fognak élni. 

A Daily Mail szerint a pár a királynő engedélyével meg szeretné tartani Frogmore Cottage nevű otthonukat, amelyet az esküvő után 2,5 millió fontból újíttattak fel, illetve biztonságukról is az a szervezet fog gondoskodni, amelyet az adófizetők pénzéből honorálnak. 

A királyi család forrásai szerint a bejelentés borzasztó negatív fényben tünteti fel az udvart, pedig szerintük amiben csak lehetett, támogatva volt a pár.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ACTUPLUS-MAGAZINE® (@actuplusmagazine_tg) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek