Starity

Selena és Justin együtt jár focimeccset nézni

2010. november 08. 17:05   |   Szerző: Beauty

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ismert Selena Gomez és Justin Bieber nemrég kettesben töltött egy estét, melyről készült pár fotó is, amikről látszik, hogy elég jól mulattak. Selena valószínűleg nem akar többet a barátságnál, de nem biztos, hogy ez Bieberről is elmondható.

hirdetés
Selena és Justin együtt jár focimeccset nézni

A 16 éves popszenzáció, Justin Bieber lehet, hogy szingli, de napról napra újabb pletykákat halmoz fel, hogy ő együtt van-e egy lánnyal, vagy mégsem; erre jó példát adott a Demi Lovatóval való „kapcsolata” is.

Úgy tűnik, a fiú nem siet bele komoly kapcsolatokba, sőt, minden percet kiélvez, hogy újabb lány mellett találja magát,  láthatóan élvezi, míg szingli.

Biebert nemrég egy este a Moorkpark High School focimeccsén kapták lencsevégre, ahol elég jól mulatott egy hölggyel, aki nem volt más, mint a Wizards of Waverly Place sztárja, Selena Gomez. A társaságban Will Smith is részt vett, de azért látszott, hogy a két fiatal érzi magát legjobban.

Selena minden bizonnyal nem akar egy 16 évessel kapcsolatot, de lehet, hogy ezt Bieber másképp látja, azt már megtudhattuk, hogy szereti a lányokat, főleg ha járni lehet velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek