Starity

Jessica Alba már elfogadja a kritikákat is

2010. november 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő mostanában igencsak kevés filmben láthatjuk, de elárulta, hogy már egész jól bírja a kritikákat.

hirdetés
Jessica Alba már elfogadja a kritikákat is

A kritika lehet pozitív és negatív jellegű is, de Jessica Alba szerint mindkettőt el kell tudni fogadnia, hisz mindegyik vélemény segítségére lehet a jövőben bármelyik alakításában. Ebből adódik, hogy igyekszik sok cikket elolvasni, ami a filmjeiről szól, és minden apró részletet és kritikát megfigyelni és elfogadni, mert ez segítheti a munkájában.

„Egészen kicsi korom óta nagyon félek a kritikától. Minden egyes szó nagyon személyesen érint, de most már nincs ezzel bajom. Ez is egy lehetőség arra, hogy a dolgokat más módon is kipróbáljam. Hogy jobb legyek egyes szerepekben. És arra is esélyt kapok, hogy hallassam a hangom” – mondta Jessica. 

A színésznő mellesleg az utóbbi időkben válogatós lett a filmek terén, mert nem vállal el olyan szerepet, mely szerinte nem olyan remek alkotás. Ezt a döntést a kislánya miatt hozta meg, mert nem szeretne sokáig távol lenni tőle egy forgatás miatt.

„Az az idő, amit a gyermekemtől távol töltök, meg kell, hogy érje nekem, ezért amikor készen álltam a munkára, leültem az ügynökömmel, és megmondtam neki, hogy minden a rendezőtől függ. Szégyenlős is vagyok. Nem nagyon szeretek a középpontban lenni. De amikor vígjátékot készítek, minden gátlásom megszűnik. Nem foglalkozom vele. Tudom, hogy az eddigi filmjeimmel nem úsztam be igazán mély vízbe. Nem is próbáltam. Tudtam, hogy azok miről szólnak”  – árulta el Jessica.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek