Starity

Mi a sztárvilág alfahímjeinek titka?

2020. február 23. 21:09   |   Szerző: Starity

Nem elég, hogy híresek, gazdagok és minden nő őket akarja, még jól is néznek ki. A sztárvilág alfahímjeinek nevét szinte minden nő ismeri, említésükre pedig azonnal felcsillannak a tekintetek. Az, hogy kit és mit tartunk szexinek, ha nem is évről évre, de azért rendszeresen változik. A külső tulajdonságok, mint a magasság és az acélkemény izmok mellett ezek a férfiak tudnak valami mást is, amivel azonnal leveszik a lábukról a női közönséget. Ahhoz, hogy megtudjuk, mi is ez, nézzünk néhány konkrét példát!

hirdetés
Mi a sztárvilág alfahímjeinek titka?

A magasság nem minden

Erre kiváló példa Tom Cruise is, aki ugyan csak 170 cm magas, mégis az alfahímek közé sorolható. Ezt tekintélyes filmográfiájának és, ami a karrierjét illeti, félelmet nem ismerő felfogásának köszönheti. A Mission: Impossible filmek sztárja ugyanis híres arról, hogy kaszkadőrök helyett saját maga hajtja végre életveszélyes mutatványait. Ezekhez sok esetben hosszú hónapokig tartó tréningeken vesz részt és persze a fizikai erőnlétére sem lehet panasz.

A hősiesség vonzó

A legtöbb alfahím a manapság olyan népszerűnek számító szuperhősfilmek szereplői közül kerül ki. Chris Hemsworth, Jason Momoa, Ryan Reynolds, vagy épp Henry Cavill nevét biztosan nem kell sok embernek bemutatni. Thor, Aquaman, Deadpool és Superman megformálójaként már biztosan láttad őket te is legalább egyszer. Szerepeik mellett több hasonlóság is van közöttük, például, hogy mindannyian magasak, erősek és a nők kedvencei. Az első három szépfiú ráadásul nemcsak foglalt és boldog házasságban él, de mintaapa is, ami csak fokozza lehengerlő kisugárzásukat

A belső értékek is fontosak

A külcsín nem minden. Még a gazdagok és szépek világában is csak akkor válhat valaki igazi alfahímmé, ha az óriási izmokhoz intelligencia és sikeres karrier is társul. Jason Momoa például rendszeresen kiáll természetvédelmi kérdések mellett, Ryan Reynolds pedig jótékonykodik. Szinte az is alapkövetelmény, hogy egynél több nyelvet beszéljen az illető, de az elme rendszeres pallérozására akár a stratégiai játékok is kiválóak lehetnek. Henry Cavill például nem rejti véka alá a videojátékok iránti szenvedélyét, aminek szabadidejében igyekszik is hódolni. Ez persze nem jelenti azt, hogy feladatait és a rendszeres testedzést a hobbija javára elhanyagolná, de tisztában van vele, hogy a fizikai mellett, a szellemi jóllét is legalább olyan fontos.

Hogyan legyél te is alfahím?

Sportolj!

Ahhoz, hogy a gyengébbik nem vonzónak találjon, persze nem kell valódi izompacsirtává válnod, de a mozgás nagyon fontos. Nemcsak a külsőségek miatt, hanem az egészséged megőrzése szempontjából is érdemes odafigyelned rá, mennyit mozogsz és legalább heti két-három edzést beiktatni a napirendedbe.

A szív-és érrendszer egészségének nagy szerepe van a megfelelő állóképesség és fittség fenntartásában. Futással és kerékpározással könnyen edzésben tartható a keringési rendszered, utóbbi pedig az autót, vagy a tömegközlekedést is kiválthatja, ha közel laksz a munkahelyedhez. 

Amennyiben a tartásodat javítanád, arra sem csak a jóga, vagy a gerinctorna lehet jó megoldás, habár ezeken az órákon új ismeretségekre is szert tehetsz. Igazán férfias és az egész testet átmozgató sport az evezés, ami a váll és hát izmainak erősítésével segít a gerincproblémák megelőzésében.

Étkezz egészségesen!

A szervezeted megfelelő működési folyamatainak fenntartásához elegendő mennyiségű fehérjére, rostra, vitaminokra és ásványi anyagokra, sőt, szénhidrátra is szüksége van. Egy dietetikus vagy személyi edző segíthet abban, hogy megtudd, pontosan miből mennyit érdemes fogyasztanod; az egészséges táplálkozás ugyanakkor nem egyenlő a diétával

Kerüld a szénhidrátokat, étrendedben legyenek túlsúlyban az egészséges tengeri halak, vörös húsok és a csirke, de köretnek sem kell mindig csak salátát választanod. A legnehezebb a nassolásról való lemondás lehet. Ha nap közben megéhezel az édességek helyett egyél inkább gyümölcsöt, vagy olajos magvakat!

Tartsd karban az elmédet!

Az intelligencia szexi, ráadásul könnyebben megtalálhatod a közös hangot másokkal, ha jártas vagy a világ dolgaiban. Olvass! A hírek felől tájékozódj több nézőpont irányából is, de legyen saját véleményed! Nem kell mindenben profinak lenned, de könnyebb, ha hozzá tudsz szólni az aktuális kérdésekhez és tisztában vagy a trendekkel filmek, kulturális programok, vagy a szakterületed terén

Alfahím az ágyban: az afrodiziákumokban rejlő lehetőségek

Bizonyos ételek kimondottan előnyösen hatnak a nemi vágyra. Fogyaszd, vagy tálald fel őket egy közös vacsora során! Ezek közé tartozik például az avokádó, a gyömbér és az osztriga, míg a gyömölcsök közül a fekete málna, a görögdinnye és a füge is erős vágyfokozó. Manapság többféle megbízható, gyógynövény alapú potencianövelő is van, melyek nem, hogy nem ártanak a szervezetnek, de biztonsággal szedhetők magas vérnyomás betegség vagy cukorbetegség esetén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek