Starity

David Villa mikrofont ragadott

2010. november 09. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világbajnokság csillaga, David Villa a Maliban élő gyermekek megsegítésére a Grammy-díjas spanyol énekesnővel, Ana Torrojával állt össze egy dal erejéig.

hirdetés
David Villa mikrofont ragadott

David Villa híres arról, hogy szeret jótékonykodni a gyermekek körében, hiszen ő maga is két gyermek büszke édesapja. Ezúttal mikrofont ragadott Ana Torrojával egyetemben, hogy a Maliban élő  gyermekeket segíthesse.

David a közös éneklést nagyon élvezte, és ezután a következőket nyilatkozta: „Nagy élmény számomra, és büszkeséggel tölt el az, hogy a hangomat adhatom egy jó cél érdekében, és ezzel a Maliban élő gyermekeket segíthetem.”

Ana Torroja sem hagyta szó nélkül az éneklést: „Gyönyörű hangja van” – mondta az énekesnő az FC Barcelona nagyszerű játékosáról.

A számból egy kis részlet meghallgatható az alábbi videóban, s  magunk is meggyőződhetünk arról, hogy Ana nem hazudott Villa hangjával kapcsolatban.

David Villa és Ana Torroja közös, Insurrección (Felkelés) című száma egyébként az album utolsó dala lesz, a korong pedig a Voces x1fin: Juntos por Mali (Hangok egy célért: Együtt Maliért) címet fogja viselni, és várhatóan november 23-án jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek