Starity

Bonnie Tyler: 2 új duett és ezer tehén

2010. november 09. 13:01   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wayne Warner, Matthias Reim és Albert Hammond. Ezzel a három énekessel és dalszerzővel énekelt lemezre dalokat az eltelt pár hónapban Bonnie Tyler.

hirdetés
Bonnie Tyler: 2 új duett és ezer tehén

Az egyik új dal már a countrytoplista 11. helyén szerepel, és a frissen megjelent dalok is nagy eséllyel pályáznak a slágerlistákra. Ráadásul új-zélandi turnéja keretében látogatást tett saját tejgazdaságában is.

A nyár végén Amerikában country-rock stílusú közös dala Wayne Warnerrel már több mint egy hónapja szerepel a Cashbox Magazin Top Country listáján, ahol már a 11. helyre kúszott. Múlt héten Németország egyik legikeresebb rockénekesének új albumán jelent meg az új duett Salty Rain címmel. A félig angol, félig német nyelvű slágerből valószínű, hogy készül kislemez, illetve angol verzió is. Bonnie Tyler 2004-ben is énekelt duettet Reimmel, amely felkerült a német top 100, illetve az ukrán top 10-es listára is.

November végén pedig a híres brit énekes-dalszerző, Albert Hammond új albumán jelenik meg a közös dal. Albert Hammond neve nem sokaknak cseng ismerősen, azonban zenei műveiből eddig 360 millió példány kelt el világszerte olyan előadók tolmácsolásában, mint Whitney Houston, Tina Turner, Ace of Base, Julio Iglesias vagy Duffy. Hammond azon kevés zeneszerzők közé tartozik, akik már 40 éve sikerdalokat hoznak létre, és mind a négy évtizedben több listavezető slágert írt. Hammond új lemezén csak duettek lesznek az eddig megírt és már korábban toplistákat is megjárt dalaiból. Ennek apropóján énekel most Bonnie Tylerrel, akivel már 1991-es, multiplatina-minősítést elért Bitterblue című lemezére is írt 3 dalt. Az album a Sony Spain gondozásában jelenik meg november végén az angol és spanyol nyelvű országokban, háromféle kiadásban, angol, spanyol, olasz és francia nyelvű dalokkal. A promóciós videó (melyen hallható is részlet Bonnie Tyler előadásából) már megtekinthető Albert Hammond hivatalos weboldalán.

Bonnie Tyler jelenleg Ausztráliában és Új-Zélandon turnézik, és egy interjúban azt nyilatkozta: „Nem mondanék le az éneklésről. Ez az életem része, az életem egy nagy része. Nem kell ahhoz a slágerlistákon lennem, hogy élvezzem ezt az életet.”

Új-Zélandon, Taupóban 25 éve van egy 323 hektáros farm és tejgazdaság a tulajdonában 1000 tehénnel, amit idén először látogatott meg. „Néhány napot Taupóban töltöttünk, ez egy nagyon szép vidék, csodálatos. De még nem tudom megkülönböztetni a tehén elejét a végétől” – mondta nevetve Bonnie.

Promó, és új duett Matthias Reimmel:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek