Starity

Evangeline Lilly hosszú posztban kért bocsánatot felelőtlenségéért

2020. március 27. 23:11   |   Szerző: Four

A színésznő átértékelte a helyzetet, és mindenkitől bocsánatot kért, akit megbántott.

hirdetés

Evangeline Lilly korábban igen felelőtlenül nyilatkozott, amikor egy Instagramra posztolt fotója mellé kiírta, nem hajlandó karanténba vonulni, mert "vannak emberek, akik a szabadságukat többre tartják az életüknél". 

A kijelentés óriási felháborodást keltett, Sophie Turner például videóban kérte rajongóit, semmiképpen se cselekedjenek a színésznő mintájára. 

Lilly ezek után valószínűleg átértékelte a helyzetet, mert most hosszú posztban kért bocsánatot. Evangeline elmondta, amikor a fotót készítette, még nem volt érvényben az a szigorított karantén, amelyet március 18-a óta ő és családja is lelkiismeretesen betart, és nem mennek sehová. 

(...) Szeretnék őszintén, szívből bocsánatot kérni azért az érzéketlenségért, amelyet a korábbi posztomban tanúsítottam azzal kapcsolatban, amelyet a világ most átél a koronavírus miatt. Nagyszülők, szülők, nővérek és fivérek halnak meg, a világ kétségbeesetten küzd, hogy valahogy megfékezze ezt a nagyon is valóságos fenyegetést. (...) 

Közvetlenül azoktól is szeretnék bocsánatot kérni, akiket a legjobban érint ez a járvány: sosem akartalak titeket megbántani. Amikor azt a posztot írtam, azt gondoltam, nyugalmat sugárzok ebbe a pánikba, de most már látom, hogy a saját félelmeimet vetítettem ki egy már alapvetően is ijesztő, traumatikus helyzetre. (...)

- írta Evangeline. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek