Starity

Mi ütött belé? Hetek óta nem sminkeli magát Kim Kardashian

2020. április 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Nehéz elképzelni a KKW Beauty alapítójáról, hogy ne adna magára az otthon töltött napokban.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashiant nemigen láttuk tökéletesen elkészített smink és frizura nélkül már évek óta, ám saját bevallása szerint önkéntes karanténjában egyáltalán nem ad a külsejére. A tévésztár tegnap a The View című műsorban vendégeskedett – igaz, csak otthonról jelentkezett be –, és kerek-perec bevallotta, hogy hosszú idő után először fésülködött meg és tett fel sminket, most is kizárólag a televízióban való megjelenése kedvéért.

Ez azonban nem az egyetlen dolog, amiben hasonlít ránk, átlagemberekre: napjait főképp takarítással, főzéssel, mosással tölti, emellett segít a nagyobb csemetéinek a tanulásban, hiszen a gyerekek nem maradhatnak le a tananyaggal most sem, amikor nincs rendes iskolai oktatás. Más édesanyákhoz hasonlóan Kim is úgy érzi, nagy kihívást jelent számára helyt állni ebben az időszakban és vezetni a háztartást, intézni saját dolgait és ellátni a gyerekeket, de minden erejét megfeszítve arra törekszik, hogy összetartsa a családot és tovább mélyítse a kapcsolatot szeretteivel.

Kanye [West, Kim férje] és én olyan '80-as évekbeli filmekkel ismertetjük meg a gyerekeket, amiket még nem láthattak, mint amilyen film például az Óriásláb és Hendersonék. Imádom ezeket a közösen töltött időket... annyira szórakoztató! Odavagyok ezekért a csapatépítő programokért!

– lelkendezett a négygyermekes édesanya.

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek