Starity

4 is elég! A bezártság meggyőzte Kim Kardashiant arról, hogy ne vállaljon újabb babát

2020. április 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A jelenleg kialakult helyzet, az otthonlét, a folyamatos bezártság megtették a hatásukat: a tévésztár belátta, négynél meg kell állnia.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashian mindig is azt vallotta, imádott nagy családban felnőni és évekig hangoztatta, hogy ő maga is sokgyermekes édesanya szeretne lenni. Ezt az álmát mostanra elérte: jelenleg négy kicsi gyereket (North, Saint, Chicago, Psalm) nevelnek férjével, Kanye Westtel. A 39 éves sorozatsztárt korábban foglalkoztatta egy ötödik csemete bevállalásának gondolata, ám az elmúlt napokban letett erről az ötletről.

Otthon lenni négy gyerekkel... hát, ha valaha is foglalkoztatott egy újabb baba gondolata, akkor még maga az ötlet is érvényét vesztette. Nagyon kemény

– nyilatkozta Kim egy televíziós műsor készítőinek, de közben beismerte, a nehézségek ellenére is élvezi ezt az időszakot, mivel alapvetően sokat utazik, így most alkalma nyílik több minőségi időt tölteni a szeretteivel. És hogy mi jelenti számára a legnagyobb kihívást? Az, hogy ezúttal nemcsak édesanyja a gyerkőceinek, hanem a tanáruk is.

A tanárnőjüknek lenni... Újkeletű tisztelet ébredt bennem e tapasztalat által a pedagógusok iránt. Le a kalappal előttük.

Kim egyébként nem kizárólag önmagára és családjára gondol ezekben a vészterhes időkben, hanem igyekszik a náluknál kevésbé szerencsések helyzetét megkönnyíteni: kereken egymillió dollárt, azaz megközelítőleg 320 millió forintot adományozott, hogy segítse azokat, akik érintettek a COVID-19 járványban.

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek