Starity

Viszlát börtön! Tekashi 6ix9ine-t kiengedték a járvány miatt

2020. április 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Az egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel elhagyhatta a börtönt a rapper.

hirdetés

Tekashi 6ix9ine-t kábítószerrel való visszaélés és illegális fegyverbirtoklás miatt állították bíróság elé, tavaly decemberben pedig két év letöltendő börtönbüntetést szabtak ki rá. Szerdán, a New York-i bíróságon újabb ítéletet hoztak felette: elhagyhatja a börtönt a járványra való tekintettel, a továbbiakban pedig házi őrizetben kénytelen folytatni büntetését. A bíró úgy fogalmazott az elítélttel kapcsolatban, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel csökkenthető annak büntetése és az eredetileg Daniel Hernandez névre anyakönyvezett rapper egyébként sem jelent veszélyt a közösségre.

Nagyon izgatott vagyok, amiért a bíró megadta a lehetőséget Dannynek, hogy büntetésének utolsó négy hónapját házi őrizetben tölthesse le, így ismét együtt lehet a családjával és nagyobb biztonságban érezheti magát a COVID-19 járványtól, mintha börtönben lenne

– nyilatkozta az E! Online-nak a rapper ügyvédje, Dawn Florio.

Azt is megtudtuk továbbá, hogy Tekashi nem produkál semmiféle tünetegyüttest, de úgy véli, amennyiben erre mód lesz, csináltatni fognak vele egy tesztet. Jó magaviselettel egyébként júliusban szabadult volna fogságából, de másik ügyvédje, Lance Lazzaro a közelmúltban nyújtotta be a rapper szabadon engedéséről szóló kérelmet – mondván, hogy az előadó asztmás, így nagyobb veszélyben van –, amit figyelembe vett a bíróság. Tekashi egyébként több ízben is kórházba került már asztmás rohamai miatt – októberben például súlyos hörghurut és orrmelléküreg gyulladás miatt kellett kezeltetnie magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek