Starity

Leforgatták SP Szólj rám című videoklipjét

2010. november 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éder Krisztián legújabb videoklipjét a Szólj rám című számához készítette, amely november második felében fog debütálni.

hirdetés
Leforgatták SP Szólj rám című videoklipjét

A klip forgatása hosszasan zajlott. Kedd déltől szerda hajnalig, pontosan 18 órán át forgatta SP és csapata a Szólj rám című számhoz tartozó zenei videót. Már az utolsó jelenetek is felvételre kerültek, az utolsó simítások a hét elejére húzódtak. A klasszikus történet után egy teljesen új, modern világba csöppen majd a klip nézője, amelyet egy budai bevásárlóközpont parkolójában elevenítettek fel táncosok, zongora, illetve különféle high-tech-elemek segítségével. A számból már hallhattunk egy rövid részletet a Más volt című klip legvégén: „Szólj rám, hogyha mást érzel mint én / minden, ami szép volt, elmúlt rég.”

A klip forgatására ellátogatott a Tabu TV stábja, és nem üres kézzel tértek onnan vissza. Betekintést nyertek klip egyik legfontosabb részébe, a csókjelenetbe, valamit Éder Krisztián nyilatkozott is egy videóban. A jelenet a Csipkerózsika című rajzfilmhez hasonlítható. A Neon.hu csapata sem tétlenkedett. Exkluzív betekintő képeket jelentettek meg a várakozást nem bíró rajongóknak, melyek a forgatás első napján készültek.

A videó november hónap második felében fog debütálni a magyar zenecsatornákon. Várható, hogy SP a videót személyesen fogja bemutatni a VIVA TV Interaktív című műsorában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek