Starity

Elhalasztja új albumának megjelenési dátumát Lady Gaga

2020. április 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő várhatóan még idén piacra dobja soron következő, hatodik nagylemezét.

hirdetés

Eredetileg április 10-én, azaz négy nap múlva jelent volna meg Lady Gaga Chromatica címre keresztelt új albuma, ám az énekesnő a globális egészségügyi krízishelyzetre való tekintettel úgy döntött, későbbre halasztja a megjelenést. Rajongói kiengeszteléséül azonban megmutatta, milyen borítótervet készítettek a koronghoz, de azt még nem árulta el, mikor vehetjük kezünkbe a kiadványt.

Fotó: Instagram / Lady Gaga

Szerettem volna megosztani veletek a hírt, hogy hosszas mérlegelés után arra a nehéz döntésre jutottam, hogy elhalasztom a Chromatica megjelentetésének dátumát. Hamarosan megosztom veletek az új időpontot

– jelentette korábban Gaga.

A jelenlegi egy nagyon hektikus és félelmetes időszak mindannyiunk számára, ugyanakkor hiszem, hogy a művészet az egyik legerősebb dolog most, ami örömet csempész a mindennapjainkba, ami segíti a gyógyulási folyamatot, de nem tűnt helyénvalónak számomra, hogy épp most, a világjárvány idején jelentessem meg a lemezt. Úgy vélem, most arra kell összpontosítanunk, hogy megoldást találjunk a problémára. Számomra az a legfontosabb, hogy alapvető felszerelésekhez segítsük az egészségügyben dolgozókat, támogassuk azokat a gyerekeket, akik az iskolai menzai ételtől függnek, valamint segítsük azokat, akik anyagilag nehéz helyzetbe kerültek a járvány okozta válságban.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek