Starity

Nem a pénztől lesz csinos az ember

2010. november 09. 21:09   |   Szerző: akos9927

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez mindig gyönyörűen jelenik megy a vörös szőnyegen: a haja, a sminkje is rendezett, az öltözéke a legújabb divatot követi. Gondolnánk, vagyonokat költ a külsejére, ám ő elárulta az igazságot!

hirdetés
Nem a pénztől lesz csinos az ember

A sztárok a nagy rendezvényeken, ünnepségeken igyekeznek a legjobb formájukat mutatni, éppen ezért rengeteg pénzt adnak egy-egy híres divattervező által készített ruhára, és sok ember dolgozik azon, hogy ragyogóan nézzenek ki a vörösszőnyegen. Ha valaki kétszer is megjelenik ugyanabban a ruhában, a divatszakértők nem tűrik szó nélkül! így ez nagy felhajtás akár egyszerű pénzkidobásnak is tűnhet. Selena Gomez viszont okosabb annál, hogy pazarolja a pénzt: „Vörös szőnyeges eseményeken általában kölcsönruha van rajtam, amit én választottam ki. Valószínűleg nem veszem fel még egyszer, így inkább visszaadom.”

A 18 éves sztár azt is elárulta, hogy szereti a nem túl drága holmikat: „Általában nem költök 20 dollárnál többet egy topra. Sokkal jobban érzem magam, ha 20 dollárt adok egy pólóért, ami alig különbözik a 200 dollárostól” (20 dollár kb. 4000 Ft).

Ha megtetszene neki egy drágább darab, nagyon alaposan átgondolja, hogy érdemes-e mélyen a tárcájába nyúlni: „Nagyon ritkán veszek drága dolgokat, de ha mégis, akkor ezt kétszer meggondolom.”

Selenának tökéletesen igaza van! Sok-sok sztár példát vehetne a pénzhez való hozzáállásáról, hiszen nem a pénztől lesz csinos az ember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek