Starity

Blac Chyna csillagászati összegért hajlandó telefonálni rajongóival

2020. április 14. 17:05   |   Szerző: Four

A celeb a koronavírus idején úgy gondolta, így tartja majd a kapcsolatot a fanokkal.

hirdetés

Blac Chyna érdekes ötlettel állt elő, amelyet Lashed Cosmetics nevű oldalára posztolt. A celeb ugyanis úgy gondolta, ha már személyesen nem találkozhat rajongóival és semmilyen eseményen nem jelenhet meg, a telefonbeszélgetéseken fog pénzt keresni. 

Chyna "potom" 950 dollárt számol fel egy FaceTime hívásért a fanoknak, illetve 250 dollárért beköveti Instagramon azt, akinek igénye van rá. A híresség azokra is gondolt, akik nem rendelkeznek egyszerre ekkora vagyonnal: négy részletben is lehet nála fizetni. 

Ügyvédje így nyilatkozott erről:

Igen, Blac Chyna egy direktebb, kreatív formáját választotta annak, hogy a Covid-19 járvány idején FaceTime-on és Instagramon tartsa a kapcsolatot rajongóival. Tekintve, hogy ő egy igazi előadóművész, igazodott a jelenlegi helyzethez, és próbál egy kis szórakozást csempészni a karantén idejére. 

Majd az anyagiakra is kitért:

Chyna karanténhoz kapcsolódó kreativitása ugyanígy gazdasági szükséglet is. Annak ellenére, hogy a médiában úgy hírlik, Chyna mégsem kap gyerektartást sem Rob Kardashiantól, sem Tygától. (...) Ennél is rosszabb, hogy Rob és családja hamisan vádolja Chynát azzal, hogy nem jó anya, és megpróbálják elvenni tőle kislányát, Dreamet. 

A nyilatkozat további részei szerint a celeb ezek után is harcolni fog a Kardashianok ellen, illetve arról is szó esett, hogy "míg Rob családjában van egy milliárdos, aki állíólag a saját erejéből lett az [Kylie Jenner], Chyna tényleg egyedülálló anyuka, akinek speciális eszközökhöz kellett folyamodnia, mert ezek a gyermekelhelyezési perek nem olcsók."

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek