Starity

Selena Gomez nem hagyja magát! Beperli a társaságot, amely visszaélt a nevével

2020. április 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A She előadója nem nézte jó szemmel, hogy visszaélnek a nevével és a személyazonosságával, így jogi lépéseket tett az ügy érdekében.

hirdetés

Selena Gomez eljárást indított az ellen a társaság ellen, mely kifejlesztette a Clothes Forever – Styling Game nevű telefonos alkalmazást, ugyanis a készítők az ő engedélye nélkül kreáltak egy karaktert, aki a megszólalásig hasonlít rá, emellett pedig a Selena nevet kapta. A színész-énekesnő ráadásul úgy érzi, az ominózus játék még veszélyezteti is a jó hírét, hiszen az alkalmazásból adódó hibákra sokszor a felhasználók fizetnek rá – szó szerint.

Selena Gomez neve színésznői, énekesnői, vállalkozói és modellkarrierje miatt vált ismertté. A Forgame, a Mutantbox és a hozzájuk hasonló játékoknak a fejlesztői megpróbáltak profitálni Selena senki máséval össze nem téveszthető megjelenésével azáltal, hogy úgy csaltak játékosokat a játékhoz, hogy azt állították, ott felöltöztethetik Selenát – mindezt az ő tudta és engedélye nélkül. Selena egy stílusikon, itt pedig az ő joginak a megsértése történt, ezért bírósági eljárás keretein belül szeretnénk tisztázni a dolgot

– nyilatkozta az ügy kapcsán Gomez ügyvédje, Alex Weingarten.

A hasonlóság egyértelmű I Fotó: LoveCrunch ; Flare Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek