Starity

Még mindig kevés az önbizalma: Ellie Goulding a hangját is furának tartja

2020. április 20. 14:02   |   Szerző: Four

Igazán meglepő vallomást tett az énekesnő, aki máig ideges, ha a hangjáról van szó.

hirdetés

Ellie Goulding az előadóművészektől szokatlan nyilatkozatot tett: az énekesnő ugyanis arról beszélt, hogy önbizalomhiánya sokszor az énekhangjára is kiterjed. Míg a hollywoodi sztárok többsége előszeretettel használja a közösségi felületeket, hogy tehetségüket csillogtathassák, Ellie máshogy van ezzel. 

Elég szokatlan a hangom, szóval valaki vagy utálja, vagy imádja. Azt hiszem, el kéne jutnom arra a pontra, hogy ne érintsen kényelmetlenül, ha éneklős videót posztolok - de valószínűleg túlgondolom.

Majd kifejtette, miért tartja lényegesnek, hogy erről szó essen:

Azért tartom fontosnak, hogy erről őszintén beszéljek, mert minden egyes ember - a férjem is - rendelkezik valamilyen bizonytalansággal.

Hozzátette például, hogy kamaszkorában sokáig az orrával és a testalkatával sem volt kibékülve.

Goulding egyébként csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik a koronavírus kapcsán jótékonysági koncertet adtak otthonukból - ennek apropójából készült az interjú is.

Később pedig azt is kifejtette az énekesnő, mennyire élvezi a házaséletet: tavaly augusztusban keltek egybe Caspar Joplinggal, és elmondása szerint csak ajánlani tudja a házasságot, azoknak, akik megtalálták életük párját.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellie Goulding Brasil (@elliegoulding.portal) által megosztott bejegyzés,

 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek