Starity

Kellemetlen helyzetbe hozta lemezkiadóját Hailee Steinfeld

2020. május 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A 23 éves énekesnő úgy érzi, kiadója nem áll teljes vállszélességgel mögötte, ebből pedig nem is próbált titkot csinálni.

hirdetés

Fotó: Instagram / Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld 2015-ben szerződött le a Republic Recordsszal, amit mostanra valószínűleg már igencsak megbánt, ugyanis véleménye szerint a kiadó nem igazán fordít időt és energiát arra, hogy népszerűsítse az ő munkásságát.

Az énekesnő a minap közzétett egy előzetest az Instagramon, ami új projektjét, a Half Written Storyt hivatott népszerűsíteni, és ehhez három fekete szívet formázó emojit küldött hozzászólásként a kiadó. Ez nem kerülte el Hailee figyelmét, és kapva kapott az alkalmon, hogy megossza a kiadó munkatársaival, hogyan is érez, így ekképp válaszolt:

@republicrecords fogtok végre posztolni róla?

A rajongókat felcsigázta ez a kis adok-kapok az énekesnő részéről és a kiadó figyelme is Steinfeld felé irányult – másnap ugyanis közzétett egy bejegyzést arról, hogy rövidesen megjelenik ügyfele új kislemeze, vagyis Hailee terve bevált: egyszerre promózta az anyagát és figyelmeztette kiadóját arra, hogy jobban teszi, ha ezentúl odafigyel rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek