Starity

Találjátok ki, melyik házba osztotta be Tom Feltont a Teszlek Süveg!

2020. május 07. 07:07   |   Szerző: Four

A színész kíváncsi volt rá, őt vajon hová sorolná a Harry Potter-filmekből ismert mágikus tárgy.

hirdetés

Mint oly sokan mostanában, Tom Felton is próbálja elfoglalni magát valami szórakoztatóval a házi karanténban. A színész elég kézenfekvő dolgot választott: arra volt kíváncsi, hogy a Harry Potter-történetek weboldalán, a Wizarding Worldön található teszt alapján melyik házba került volna a négy közül. 

Felton csavart egy kicsit a dolgon, hiszen nem sajátján, hanem filmbeli karaktere, Draco Malfoy nevén válaszolgatott a kérdésekre, így még érdekesebb, hogy a Teszlek Süveg végül a Hugrabug házba osztotta be. 

Tom úgy tűnt, nem igazán örvendezett a dolognak, mert miután kiposztolta az eredményt, annyit írt, hogy "ez egy szomorú nap... annyiféle szinten". A Luna Lovegoodot játszó Evanna Lynch viszont kijelentette "imádja, hogy Felton a Draco Malfoy nevet használta". 

A BuzzFeed újságírója szerint viszont egyáltalán nem véletlen, hogy a színész ezt a választ kapta, hiszen Felton imádja a művészeteket és szeret fotózni, nagy kutyabolond és előszeretettel oszt meg magáról vicces videókat Instagramon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek