Starity

Él és virul! Előkerült a négy éve halottnak hitt futballista

2020. május 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Hiannick Kamba kongói származású futballista 2016-ban, autóbalesetben vesztette életét, most azonban kiderült, hogy kamu volt az egész!

hirdetés
Él és virul! Előkerült a négy éve halottnak hitt futballista
Fotó: Getty Images

Már-már vígjátékba illő az, ami Hiannick Kambával történik! A 33 éves focista a hírek szerint 2016 januárjában vesztette életét egy, a Kongói Demokratikus Köztársaságba tett utazása során, de mint kiderült, erről szó sem volt. Hiannick a barátaival utazott, akik elvették tőle iratait, pénzét és telefonját, így teljesen magára maradt – eközben felesége otthon meggyászolta őt.

Az egykori sportoló most Németország nyugati részén, Gelsenkirchenben bukkant fel. Elmondása szerint két évvel ezelőtt, 2018-ban már megpróbálta tisztázni magát és a haláláról szóló mesével kapcsolatban is tiszta vizet kívánt önteni a pohárba a kinshasai német nagykövetségen, ám papírok híján nemigen hittek neki. A jelenleg egy energiaellátó társaságnál vegyésztechnikusként dolgozó férfi azt állítja, nem volt tudomása felesége cselekedeteiről, így arról sem tudott, hogy a nő – akivel egyébként van egy közös, ma már tízéves gyermeke – felvette a rá kötött életbiztosítást. A nőt most biztosítási csalással vádolják, Hiannick pedig tanúként kerül kihallgatásra a nem mindennapi ügyben.

Ami Kambát illeti, a futballista és családja 1986-ban hagyták el Kongót és települtek át Németországba. A férfi a Schalke ifjúsági csapatában játszott (egyik csapattársa Manuel Neuer volt). 2005-ben a famíliát Hiannick kivételével deportálták – ő továbbra is Európában maradt, amire a német futballista ligában betöltött posztja miatt nyílt alkalma, ugyanis az állam tartózkodási jogot biztosított a számára.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek