Starity

Micsoda botrány! Pedofíliával és gyermekkereskedelemmel gyanúsítják Hilary Duffot!

2020. május 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Az egykori tinisztárt olyan durva vádak érték, hogy nehezen fogja őket elfelejteni...

hirdetés

Durva vádak érték a kétgyermekes édesanyát I Fotó: Instagram / Hilary Duff

Hilary Duff bár fiatalon vált ismertté, azon kevés színésznőkhöz tartozik, akiknek a sikertől, a gazdagságtól nem ment el a józan esze. Magánéletét mindig is igyekezett magáénak megtartani, noha a nyilvánosság előtt nem volt titok, hogy egyszer már elvált.

A 32 éves színész-énekesnőt még soha nem érték olyan durva vádak, mint most – egy, a saját gyermekéről, Lucáról közzétett, mára már letörölt poszt miatt azt állították róla, hogy pedofil, ráadásul egyesek meggyőződéssel kijelentették, volt férje, Mike Comrie nem véletlenül akarta éveken át megszerezni a gyermek feletti felügyeleti jogot tőle, mert Hilary el kívánta a kicsit adni. A durva vádak vírusként terjedtek a Twitteren, és természetesen magához az érintetthez is eljutottak. Hilary egy percig sem tétovázott – rögtön reagált a hírekre.

Mindenki baromira unatkozik most, tudom én... de ez egész egyszerűen undorító... bárki is álmodta ezt meg, és tette fel, jobban tenné, ha inkább tartana egy kis pihenőt. Talán egy új hobbi sem ártana

– írta a Twitteren Duff.

Gyermekei, a nyolcéves Luca Cruz Comrie és a másfél éves Banks Violet Bair a mindene I Fotó: Instagram / Hilary Duff

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek