Starity

Őrület! Még soha nem találkozott vőlegényével Lindsay Lohan édesanyja

2020. június 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Az 57 éves Dina jelenleg az esküvőjét tervezi egy olyan férfival, akit még soha nem látott élőben.

hirdetés

Úgy tűnik, a Lohan családban nem Lindsay az egyetlen, aki elveszítette a lába alól a realitás talaját – édesanyja, Dina sem különb. Az 57 éves nő tavaly februárban, a Celebrity Big Brother utolsó epizódjának keretein belül hozta nyilvánosságra, hogy öt éve „randizik” egy férfival, akit a neten ismert meg és akivel soha nem találkozott még személyesen.

Alig várom, hogy többet is eláruljak erről a pasiról. Már öt éve beszélünk egymással. Minden egyes nap. Rengeteget. Úgy érzem, ismerem őt. (...) Ő valódi. Őrület, esküszöm! Hozzá fogok menni

– nyilatkozta akkoriban Lohan.

Most már arról szólnak a híradások, miszerint a titokzatos férfi megkérte Dina kezét – postán küldte el a neki szánt eljegyzési gyűrűt. A Jesse nevű férfi egyébként San Fransiscóban él, Dina pedig Long Islanden, és bár jelenleg a járvány miatt egyikük sem utazhat, rejtély, miért nem került sor a találkozásra ezt megelőzően.

Dinával sosem vitázunk. Közel állok a lányához, Alianához, a lányai pedig áldásukat adták a kapcsolatunkra. Biztos akartam lenni abban, hogy nincs ellenükre a viszonyunk, ezt mindig tiszteletben tartottam

– mesélte a férfi, aki tavaly júniusban egy rövid időre szakított szerelmével, miután Lindsay nyilvánosan kritizálta őt, azt azonban nem tudni, pontosan mikor is békültek ki egymással.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek