Starity

Beyoncé virtuálisan vett át egy díjat, imádja sminkjét az internet

2020. június 29. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő a koronavírus miatti karantén ellenére is megadta a módját és kiöltözött.

hirdetés

Többek között Beyoncé is díjazott volt a BET virtuális gáláján vasárnap este. Az énekesnő a Humanitarian Award nyertese lett, és videón köszönte meg mindenkinek a támogatást. 

Bey annak ellenére, hogy a koronavírus miatt karanténból üdvözölhette csak a nézőket, komolyan vette az eseményt és teljes sminkben és gálaszettben vette át az elismerést, rajongói nagy örömére. Egyesek szerint "ha szépségről van szó, az énekesnő nem hibázhat", mások szerint "a fiatalság forrásából iszik". 

Sokan még azt is felvetették, hogy valószínűleg az énekesnő kedvenc sminkmestere, Sir John is Beyoncéval vonult karanténba, mert a makeup olyan tökéletesnek tűnt, mintha szakember készítette volna. 

Beyoncé beszédében természetesen a Black Lives Matter mozgalomra is reflektált:

Ezt a díjat minden testvéremnek és nővéremnek szeretném ajánlani, akik inspirálnak, tüntetnek és a változásért harcolnak. A hangotokat meghallják és ti folyamatosan bizonyítjátok az őseinknek, hogy a szenvedésük nem volt hiábavaló. Már csak egy dolgunk van, amelyet meg kell tennünk, hogy büszkén sétálhassunk - szavaznunk kell. (...)

- mondta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R O K A E L (@rokaelbeauty) által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek