Starity

Felesége válni akar Dr. Drétől

2020. június 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A pár jövőre már az ezüstlakodalmát ünnepelhette volna, ám Nicole úgy döntött, elege volt, válni akar.

hirdetés

Vége van! Nicole Young június 29-én benyújtotta a válókeresetet Dr. Dre (születési nevén Andre Romelle Young) ellen, mintegy 24 évnyi házasság után.

Az egykori szerelmesek az 1990-es évek közepén ismerkedtek meg egymással, amikor Nicole még Sedale Threatt felesége volt. Dre akkoriban írt a nőnek egy ígéretekkel tarkított szerelmeslevelet, melyben arra kérte Nicole-t, hagyja el Sedale-t és legyen az övé. A nő eleget tett a kérésnek és 1996-ban elvált akkori férjétől és még abban az évben hozzáment a Let Me Ride előadójához. Kapcsolatukból két gyermekük született: fiuk, Truice (23 éves) és lányuk, Truly (19 éves).

A házasság azonban zátonyra futott, ám egyelőre egyik fél sem részletezte, mi vezetett idáig. Egyes vélekedések szerint közrejátszhattak a szakításban azok a vádak, melyek a producert érték: 2015-ben ugyanis hatalmas botrány kerekedett körülötte, amikor több nő – köztük volt menyasszonya, Michel’le és Dee Barnes újságírónő – is azzal vádolták, hogy szexuálisan zaklatta őket.

25 évvel ezelőtt egy fiatal suhanc voltam, aki túl sokat ivott és fogalmam sem volt az életről. Ez azonban nem mentség arra, amit tettem. 19 éve vagyok házas, és minden nap keményen dolgozok azon, hogy jobb emberré váljak a családom kedvéért. Mindent megteszek annak érdekében, hogy soha többé ne hasonlítsak arra az emberre, aki egykor voltam. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akiket bántottam. Mélyen megbántam mindazt, amit elkövettem, és tudom, cselekedeteim mindörökké hatással lesznek mindannyiunk életére

– nyilatkozta a New York Timesnak 2015-ben.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek