Starity

Nem szégyenlősek! Ezek a sztárcsajok nem félnek topless mutatkozni

2020. június 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Hosszú várakozás után végre beköszöntött a nyár: a kánikula, a medencés partik és a strandszezon időszaka. Ennek alkalmából cikkünkben a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk olyan celebhölgyeket, akik nem félnek szinte teljesen meztelenre vetkőzni, amikor a hőmérő többet mutat 30 foknál. Lássuk, kik ők!

hirdetés

Bella Hadid

A 23 éves modellt vasárnap csípték el napfürdőzés közben, amikor épp a hátát süttette egy felfújható matracon, és mindössze egy bikinialsót viselt.

Fotó: Instagram

Paulina Porizkova

Bellához hasonlóan a cseh szépség is szívesen napozik félmeztelenül – legalábbis erről tanúskodik ez a június 18-án készült kép. Ő nem az a típus, aki elszenderedik a napon, sokkal inkább olvasással tölti ilyenkor az idejét, de kis kedvencét sem hagyja otthon, ha épp a vízpartra tart.

Fotó: Instagram

Sofia Richie

Lionel Richie 21 éves lánya idén tavasszal a Rolla nevű farmermárka egyik kampányának keretein belül szabadult meg a felsőjétől, hogy ezzel is az általa viselt és reklámozott nadrágra helyezze a hangsúlyt.

Fotó: Rolla

Emily Ratajkowski

A népszerű szupermodell korábban sem volt rest levetkőzni a kamera előtt egy-egy pikánsabb fotó kedvéért, amióta azonban férjhez ment, ezt a szokását inkább Sebastian előtt gyakorolja, hogy ezzel is a kedvére tegyen.

Fotó: Instagram

Bella Thorne

Volt egy időszak 2-3 évvel ezelőtt, amikor szinte mindig hiányos öltözékben lehetett látni a Famous in Love sztárját, mostanra azonban valamivel konszolidáltabban viselkedik. Ezt a képet még 2017-ben posztolta a divathét kulisszái mögül.

Fotó: Instagram

Kendall Jenner

A Keeping Up with the Kardashians sztárjának nem igazán barátja a melltartó – gyakran nem is veszi fel a felsői alá e fontos ruhadarabot. A lenti felvételt öt évvel ezelőtt tette közzé az Instagramon, hogy virgoncságával mosolyra fakassza akkor még csak 40 millió főt számláló követőtáborát.

Fotó: Instagram

Chrissy Teigen

2017 karácsonyán lepte meg rajongóit ezzel a fotóval a modell, aki előszeretettel csinál viccet mindenből – még önmagából is. Próbáltam valami szellemeset kitalálni, de alapvetően csak puccba vágom magam, miközben nagyibugyit viselek – írta a bejegyzésben.

Fotó: Instagram

Nicki Minaj

A rapper már karrierje első éveiben is elég bevállalós volt, és ez a mai napig sem változott. Ezen a fotón a hajával takarja domborulatait, de olyanra is akadt példa, hogy matricák látták el ugyanezt a funkciót.

Fotó: Instagram

Kim Kardashian

A KKW Beauty megálmodója soha nem félt bedobni testi adottságait annak érdekében, hogy a reflektorfénybe kerüljön. 2014-ben például ezzel az igen megosztó címlappal hívta fel magára a figyelmet, amire egyébként nagyon büszke volt.

Fotó: PAPER Magazine / Jean-Paul Goude

Jennifer Lawrence

Bár Jen nem az a magamutogató fajta, a Vanity Fair magazin 2014-es őszi száma kedvéért azért bevállalt egy, a szokásostól pikánsabb fotózást, de épp eltalálta az arany középutat: szexi, mégis ízléses.

Fotó: Vanity Fair / Patrick Demarchelier

Katie Holmes

Katie is egy magazin kedvéért vetkőzött – hat évvel ezelőtt fotózták a Glamour magazin egyik számához. Mindig kényelmesen érzem magam farmerben. Ha ezt a darabot viselem, úgy érzem, bármire képes vagyok – nyilatkozta a lapnak.

Fotó: Glamour / Tom Munro

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek