Starity

Thandie Newton szerint rémálom volt Tom Cruise-zal együtt dolgozni

2020. július 09. 14:02   |   Szerző: Four

Visszaemlékezett egy közös filmjükre, és elárult pár igen kellemetlen részletet.

hirdetés

Tom Cruise-ról már több kollégája is állította, hogy igencsak dominánsan viselkedik a fogatások alkalmával, és habár nagyon profi, elég nehéz vele együtt dolgozni.

Thandie Newton a Vulture magazinnak mesélt a Mission: Impossible II című közös filmjükről, amelynek során komolyan próbára tette az idegrendszerét a színész. Newton szerint Cruise-nak van egyfajta "mindent jobban tud mindenkinél" hozzáállása, amely egyáltalán nem volt neki segítség.

Az egyik közös jelenetük forgatása során Cruise annyira elégedetlen volt Newton játékával, hogy rengetegszer újrapróbálta vele a párbeszédet. Amikor pedig még ez sem tűnt számára megfelelőnek, Tom kijelentette, hogy ő jobban tudja, hogyan kellene a színésznőnek mondania a sorokat, ezért cseréljenek szerepet a próba erejéig. 

Szóval leforgattuk az egész jelenetet úgy, hogy én játszottam az ő szerepét - higgyétek el, addigra az ő szövegét is tudtam. Egyáltalán nem volt segítségemre... Nem tudok elképzelni ennél megalázóbbat. Beledöngölt egyfajta terrorba és önbizalomhiányba. Igazán szégyenletes volt.

- mondta a színésző, aki azért hozzátette, ma már teljesen máshogy viselkedne egy ilyen helyzetben. Akkor ugyanis nagyon érzékeny és törékeny lelkiállapotban volt. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek