Starity

Rihanna: Nincs Katy Perry duett

2010. november 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég azok a hírek kerengtek, hogy a két csodálatos énekesnő, Rihanna és Katy Perry duettet készített. Most Rihanna elmondta, hogy nem készült el még a duett.

hirdetés
Rihanna: Nincs Katy Perry duett

Nemrég azok a hírek járták be az internetet, hogy a két csodálatos énekesnő, Rihanna és Katy Perry összefog egy duett erejéig, ami állítólag Rihanna Loud című albumára került volna fel. Rihanna azonban megcáfolta: nem lesz Katy Perry-duett, mert egész egyszerűen még nem készült el. Bár dolgoznak egy új sikeren, erről viszont nem lehet tudni, hogy mikor fog megjelenni.

„Nem lesz a Loud albumon Katy Perry-duett, de dolgozunk már egy új slágeren, szeretnék turnézni Katyvel” – mondta az énekesnő. – Ő egy rocksztár, és amikor látom őt élni, olyan, mint egy színnel és élettel teli rocksztár, ezért is szeretem annyira” – folytatta.

„Katy olyan, mint egy gyümölcsös édesség, nagyon aranyos, és amiket a színpadon művel a gitárral... be kell vallani, hogy ő egy igazi híresség – dícsérte tovább az énekesnő – Amikor vele vagyok, nagyon izgulok, hogy vajon most mit fog kitalálni. Katy nagyon szép, és illik hozzá a rock stílus” – mondta Rihanna.

Majd azt is elárulta, hogy a Love The Way You Lie második része a Loud albumon is megtalálható: „Amikor azt hallottam, hogy Eminem egy második részt is akar, akkor én teljesen ellene voltam, de most belátom, hogy király ötlet volt a második rész” – zárta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek