Starity

Hamilton és Button kihagyja az első tesztet

2010. november 12. 20:08   |   Szerző: tigris310

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap lesz a 2010-es szezonzáró futam Abu-Dzabiban. A vb-címre még mindig 4 pilóta esélyes: Alonso, Webber, Vettel, illetve Hamilton.

hirdetés
Hamilton és Button kihagyja az első tesztet

A hétvégi versenyen végre az is eldől, hogy ki lesz a világbajnok, így minden bizonnyal érdekes futam elé nézünk. A szezonzáró Abu-Dzabi nagydíj után a csapatok maradnak a Yas Marina Circuiten, mivel jövő héten lesz az első Pirelli-teszt a 2011-es szezon előtt.

Kedden és szerdán a fiatal tehetségek vezethetnek, pénteken és szombaton pedig a csapatok kipróbálhatják a 2011-től a Bridgestone-t váltó Pirelli gumiabroncsait. A teszten a McLaren két pilótája nem fog résztvenni, helyettük Gary Paffett és  Oliver Turvey ismerkedhet meg az olasz gumikkal.

Jenson Button elárulta, szívesen teszteltek volna, de csapatuk szerint nem ez a megfelelő pillanat erre, mivel szakembereik szerint a gumik még rengeteget fognak változni a teszt után, így nem sok értelmét látják annak, hogy a versenyzők próbálják ki az első verziókat.

A többi csapat jelenlegi versenyzőit fogja használni a teszten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek