Starity

Khloe Kardashian teherbe akar esni

2010. november 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arról keringenek a hírek, hogy Khloe Kardashian teherbe akar esni a forgalams élet miatt, de nővérei nem támogatják, mondván, túl fiatal.

hirdetés
Khloe Kardashian teherbe akar esni

Forgalmas az élete, és szeretne egy kis nyugalmat. Úgy döntött Khloe Kardashian, hogy teherbe esik, és nem a túl távoli időben. Bár a többi Kardashian-nővér nincs elragatatva az ötletől: arra hivatkoztak, hogy még túl fiatal az anyasághoz.

A Keeping Up with the Kardashians és a Kourtney & Khloe Take Miami valóságshow sztárja reméli, hogy hamarabb születik kisbabája, mint öccsének, Masonnak.

„Mindenki azzal faggat, hogy »Khloe, terhes vagy?«, és már unom azt válaszolni mindenkinek, hogy »még nem, de az leszek« – mondta Khloe. – Olyan sok mindent szeretnék csinálni, de sajnos nem tudom, hogy milyen sorrendben tegyem – folytatta. – Azt hiszem, az anyaság olyan lenne, mint egy vészkijárat az életemben, végre egy kis nyugalmat kapnék” – zárta a mondanivalóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek